Container modular pentru imagistică medicală

           Pentru că de multe ori apare problema timpului, mai ales în domeniul construcțiilor, dezvoltatorii au pregătit soluții ingenioase, care pot fi concretizate într-un timp mult mai scurt. Containerele pot reprezenta un spațiu independent sau o extensie a unei cladiri deja existente, prin proceduri mult simplificate.

           Dacă până de curând aceste containere modulare erau folosite doar pentru anumite birouri din jurul spațiilor comerciale sau dormitoare din învecinătatea șantierelor, tehnologia acestora a trecut la un alt nivel și acest produs poate înlocui cu succes orice altă încăpere în care se pot efectua activități medicale de orice natură, inclusiv cele care necesită condiții speciale de protecție și siguranță, cum ar fi RX, RMN sau computer tomograf.

           Pentru că spațiul era considerat ca fiind o vulnerabilitate în cazul unui container destinat echipamentelor medicale, s-au găsit soluții constructive folosindu-se profile speciale și structuri metalice optimizate. O construcție modulară pentru echipamente medicale poate asigura spațiul necesar pentru un întreg cabinet specializat în mai multe domenii ale medicinei. Modulele se pot asambla în funcție de dorințele clientului, cu scară interioară sau exterioară.

            Când vine vorba de design, un astfel de container modular poate prinde contur în funcție de preferințele dumneavoastră. Culoarea acestora poate fi aleasă dintr-o gamă variată pentru obținerea rezultatului dorit. Dimensiunile pentru containere modulare pentru echipamente medicale diferă în funcție de preferințele antreprenorului, iar dotările acestuia sunt, la fel, după dorința sa și cerințele în domeniu. Interioarele construcțiilor modulare sunt complet finisate și au toate dotările de confort și funcționalitate, de exemplu aparat de aer condiționat, aparat de ventilare, jaluzele interioare sau exterioare, ferestre suplimentare sau alte dotări care nu vor genera alte consturi suplimentare.