Cusca Faraday

cusca faraday

Pentru o ecranare corespunzatoare, E Shielding Solution realizeaza cabinele/ custile Faraday din panouri acoperite cu folie de cupru, fixate perfect impreuna pentru a asigura integritatea ecranarii. Sistemele de iluminat sunt realizate din materiale non-magnetice iar usile si fereastrele sunt ecranate. Cabina/ cusca Faraday se livreaza in module prefabricate si se asambleaza rapid, direct la locatia finala de catre echipe experimentate. Constructia modulara a cabinei Faraday permite re-locarea aceasteia sau inlocuirea anumitor parti/ module (de exemplu in caz de inundatie).

E Shielding Solution, cu o experienta de 20 de ani in domeniu, ofera solutii individuale, personalizate fiecarui tip de aparat medical si oricarei locatii de amplasare, oferind in acelasi timp: consultanta gratuita, masuratori preliminarii de camp magnetic, proiectare, executie in timp scurt, garantie si service in garantie si post garantie.

In domeniul imagisticii medicale, cusca Faraday este o componenta indispensabila functionarii unui echipament RMN.

Echipamentul RMN generează un camp magnetic care poate deranja alte echipamente de receptie (radio, TV, surse de energie) din apropiere, sau poate influenta alte aparate si echipamente medicale aflate in vecinatatea RMN-ului. In acelasi timp, semnale radio generate de surse externe pot interfera cu echipamentul RMN influentand in mod negativ acuratatea informatiilor si a imaginilor generate. Din acest motiv, aparatele RMN sunt protejate (ecranate) folosindu-se cusca Faraday.

Zgomotul si vibratia generate de un echipament RMN pot deranja personalul medical, pacientii, structura locatiei sau vecinii locatiei. In acest caz se pot oferi solutii constructive de diminuare a nivelului de zgomot i al vibratiilor. In functie de caracteristicile locatiei echipamentului RMN, se prevad usi de control pentru acces, se monteaza semne de avertizare si se amenajeaza locuri speciale pentru pastrarea in siguranta a cardurilor de credit, ceasurilor si a altor obiecte personale sensibile din punct de vedere magnetic.

Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra de contact