Cusca Faraday

cusca faraday

Pentru o ecranare corespunzătoare, YPOINT Grigoras realizează cabinele/custile Faraday din module de tablă profilată galvanizată, asamblate împreună pentru a asigura integritatea ecranării. Sistemele de iluminat sunt realizate din materiale non-magnetice iar ușile și fereastrele sunt ecranate. Cabina/cusca Faraday se livrează în module prefabricate și se asamblează rapid, direct la locatia finală de catre echipe experimentate. Construcția modulară a cabinei Faraday permite re-locarea aceasteia sau inlocuirea anumitor parți/ module (de exemplu în caz de inundație).

YPOINT Grigoras cu o experiență de 10 de ani în domeniu, oferă soluții individuale, personalizate fiecarui tip de aparat medical si oricărei locații de amplasare, oferind în același timp: consultanță gratuită, masuratori preliminarii de camp magnetic, proiectare, execuție în timp scurt, garanție si service in garanție și post garanție.

În domeniul imagisticii medicale, cusca Faraday este o componentă indispensabilă funcționării unui echipament RMN.

Echipamentul RMN generează un camp magnetic care poate deranja alte echipamente de receptie (radio, TV, surse de energie) din apropiere, sau poate influența alte aparate și echipamente medicale aflate in vecinatatea RMN-ului. În același timp, semnale radio generate de surse externe pot interfera cu echipamentul RMN influențând în mod negativ acuratețea informațiilor și a imaginilor generate. Din acest motiv, aparatele RMN sunt protejate (ecranate) folosindu-se cusca Faraday.

Zgomotul și vibrația generate de un echipament RMN pot deranja personalul medical, pacienții, structura locației sau vecinii locației. În acest caz se pot oferi soluții constructive de diminuare a nivelului de zgomot și al vibrațiilor. În funcție de caracteristicile locației echipamentului RMN, se prevăd uși de control pentru accesse montează semne de avertizare și se amenajează locuri speciale pentru păstrarea în siguranță a cardurilor de credit, ceasurilor și a altor obiecte personale sensibile din punct de vedere magnetic.

Pentru mai multe detalii accesați pagina noastra de contact