Cusca Faraday

CUSCA FARADAY

Pentru ecranare, cabinele / custile Faraday se produc de catre E Shielding Solution din panouri acoperite cu folie de cupru, fixate perfect impreuna pentru a asigura integritatea ecranarii. Sistemele de iluminat sunt din materiale non-magnetice, iar usa si fereastra sunt ecranate. Cabina/ cusca Faraday se livreaza in module prefabricate si se asambleaza rapid direct la locatie de catre echipe experimentate. Constructia modulara a cabinei Faraday permite re-locarea sau inlocuirea anumitor parti/ module (in caz de inundatie, etc).

E Shielding Solution, cu o experienta de 20 de ani in domeniu, ofera solutii individuale, personalizate fiecarui tip de aparat medical si oricarei locatii de amplasare, oferind in acelasi timp: consultanta gratuita, masuratori preliminarii de camp magnetic, proiectare, executie in timp scurt, garantie si service in garantie si post garantie.

In domeniul imagisticii medicale cusca Faraday este o componenta indispensabila functionarii unui echipament RMN.

Echipamentul RMN genereaz─â un camp magnetic care poate deranja alte echipamente de receptie (radio, TV, surse de energie) din apropiere, sau poate influenta alte aparate si echipamente medicale aflate in vecinatatea RMN-ului. In acelasi timp, semnale radio generate de surse externe pot interfera cu echipamentul RMN influentand in mod negativ acuratatea informatiilor si a imaginilor generate. Din acest motiv, aparatele RMN sunt protejate (ecranate) folosindu-se cusca Faraday.

Zgomotul si vibratia generate de un echipament RMN pot deranja personalul medical, pacientii, structura locatiei sau vecinii locatiei. In acest caz se pot oferi solutii constructive de diminuare a nivelului de zgomot&vibratii. In functie de caracteristicile locatiei echipamentului RMN se prevad usi de control pentru acces, se afiseaza semne de avertizare si se amenajeaza locuri speciale pentru pastrarea in siguranta a cardurilor de credit, ceasurilor si a altor obiecte sensibile din punct de vedere magnetic.

Cusca Faraday
Cusa Faraday