Usi plumbate productie

USA PLUMB
Usile de plumb sunt fabricate pentru protectie radiologica si utilizate in cabinete stomatologice, unitati medicale sau spitale si clinici veterinare, oriunde se utilizeaza aparatura de imagistica ce functioneaza cu raze X. Pentru ecranare/ protectie radiologica se utilizeaza tabla de plumb importata din Germania cu grosimi variabile incepand de la 0,5mm, in functie de: solicitarile clientului, calculul de radioprotectie efectuat de CNCAN si proiectul de executie.

Tabla plumb acopera atat blaturile usilor, cat si tocul acestora aplicat pe peretele cladirii.

Accesorii :
– senzor magnetic (avertizare inchidere usa)
– lampa semnalizare rosu, bec E14, 220V

Pentru finisajul usilor de plumb se poate opta pentru una din variantele paletarului de culori pus la dispozitie. La cerere, pe usile plumbate se pot aplica lambriuri din lemn sau PVC.
La placarea usilor plumbate pentru protectie radiologica se foloseste tabla/folie plumb PB99.94Cu conforma standard EN12588/ DIN59610.

Usile plumbate utilizate in radiologie pot fi echipate cu geamuri plumbate/ placi de protectie din sticla, cu echivalenta de plumb de 2 sau 3 mm. Dimensiunile si echivalenta standard plumb pentru geamuri se pot adapta solicitarilor clientului si caracteristicilor spatiului/ incintei unde se amplaseaza echipamentul medical.

Fiecare proiect este tratat individual, fiecare usa plumbata poate fi simpla sau dubla, culisanta sau batanta.

Fotografii din procesul de fabricatie: