Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului WWW PROTECTIE-RX.RO

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii YPoint Grigoras SRL denumită în continuare YPoint Grigoras.

YPoint Grigoras SRL este o societate comercială care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bascov, Str. Lunca, nr. 148, județul Argeș, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J03/846/2009 , cod unic de înregistrare RO 25792704.

Site-ul https://protectie-rx.ro este administrat de YPoint Grigoras și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și Politica de Utilizare a Cookie-urilor. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://protectie-rx.ro.

Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de YPoint Grigoras.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea YPoint Grigoras şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al YPoint Grigoras. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web a site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Arsenal Design sau aduc un prejudiciu imaginii YPoint Grigoras, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe YPoint Grigoras nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

3. YPoint Grigoras va folosi datele cu caracter personal, preluate din formularul de contact, doar pentru a va raspunde mesajelor dumneavoastra. YPoint Grigoras nu va folosi aceste date cu caracter personal in nici un alt scop.

4. YPoint Grigoras nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrărilor YPoint Grigoras.

5. YPoint Grigoras nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.

6. YPoint Grigoras nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa YPoint Grigoras.

7. Site-ul poate conţine link-uri către alte site-uri. YPoint Grigoras nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa YPoint Grigoras.

8. Folosirea fără drept sau acord scris a oricaror materiale YPoint Grigoras este strict interzisă.